Наші продукти

Цікаві статті

Бджолиний підмор

Бджолиний підмор - це природна сировина (тіла загиблих бджіл), яка складається з білку, хітину, меланінів, гепарину і гепароїдів, воску, вітамінів та інших речовин. Він включає в себе практично всі компоненти меду, пилку, маточного молочка, прополісу, воску, бджолиної отрути. У нас ви можете купити бджолиний підмор за низькими цінами.
Завдяки антибактеріальним та противірусним властивостям він пригнічує активність деяких мікроорганізмів, захищаючи організм від інфекцій.
Бджолиний підмор відновлює біологічну рівновагу організму шляхом очищення і регуляції обмінних процесів.
Антиоксидантні властивості підмору сприяють нейтралізації токсичних сполук, запобігають мутаціям на клітинному рівні, уповільнюють процеси старіння організму. Тому людям віком після 40 років рекомендовано проводити курс вживання підмору 2 рази в рік з профілактичною метою.
Настоянка підмору використовується для стабілізації кров’яного тиску, при серцево-судинних захворюваннях, захворюваннях нирок, судин головного мозку, аденомі передміхурової залози, сексуальних порушеннях – імпотенції та ригідності. Для цього слід вживати кількість крапель настоянки підмору, що дорівнює кількості років 1 раз в день протягом 1-2 місяців. Зазначену дозу можна розділити на 2 прийоми.
Для очищення печінки від лямблій приймають по 20-30 крапель (не більше) спиртової настоянки після їжі протягом місяця.

Допомагає настоянка підмору і при ожирінні: 1 ст. ложку подрібненого в порошок підмору залити 400 г горілки, дати настоятися 10 днів. Денна норма крапель дорівнює кількості років життя. Приймати її слід 2-3 рази в день. Одночасно з прийманням настоянки підмору слід обмежити кількість спожитих калорій. Результат буде помітний вже на другий тиждень вживання.
При зобі слід залити 1 скл. сухого подрібненого підмору 2 скл. горілки і настоювати протягом 21 доби. Вживати по 1 ст. ложці 3 рази в день перед їжею.
При варикозному розширенні вен, маститі, панариції використовують розпар підмору. Для цього 100 г сухого бджолиного підмору заливається дуже гарячою водою (не окропом), розпарюється протягом 15-20 хв., злегка відтискається і накладається на місце запалення через потрійний шар марлі (фіксується еластичним бинтом). Процедура повинна тривати спочатку 5 хв., поступово збільшуючи час до 15 хв.
При болях у суглобах чи хребті застосовують компреси з водної настоянки підмору. Для цього 1 ст. ложку сухого підмору слід залити 1 скл. окропу, настоювати 15-20 хв. Робити місцеві ванночки для рук або ніг, прикладати до хворих місць у вигляді компресу на 15 хв.
При близорукості використовують смажені тіла бджіл: 1 ст. ложку свіжого підмору смажити протягом 5-6 хв. у 50 мл олії. Отриману суміш охолодити, подрібнити. Вживати по 1 ч. ложці перед їжею, запиваючи. Курс лікування 1-2 місяці.
Слід пам’ятати, що ефект лікування підмором підсилюється одночасним вживанням інших продуктів бджільництва. Протипоказів вживання підмору не має.
Всі препарати підмору потрібно зберігати у темному прохолодному місці.